Formål

AVHTT® Rideterapeut skolens formål er at udbyde uddannelser og kurser inden for rideundervisning, rideterapi, hippoterapi, psykoterapi og rideterapeutisk arbejde ved:

1: At højne fagligheden inden for ovenstående områder, sådan at fremtidige rideterapeuter og undervisere, der er uddannet på Rideterapeut Skolen har en grundig faglig og fremtidsorienteret baggrund.

2: at fremme den pædagogiske tilgang til rideundervising, psyko- og rideterapeutisk arbejde.

3: at fremme og udvikle det rideterapeutiske arbejde

4: at sikre et højt niveau inden for didaktik, kommunikation, læringstrategi samt planlægning i rideundervisningen, psykoterapi og det rideterapeutiske arbejde.

5: at fremme og uddanne elever, der har kompetance til at kunne træne og uddanne heste og ponyer til fremtidige terapi heste til eget brug.

6: at eleverne kan afhjælpe nødsituationer i forbindelse med undervisningen – førstehjælps kursus (dipolm) og førstehjælps kursus til hest og pony (diplom)

7: at være en levende skole, der arbejder med fra et socialt ansvar, der ser muligheder og ikke begrænsninger i mennesker og deres ønske om enten at uddanne sig eller videreuddanne sig inden for AVHTT® Rideterapeut Skolens område.