JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Formål

AVHTT® Rideterapeut skolens formål er at udbyde uddannelser og kurser inden for rideundervisning, rideterapi, hippoterapi, psykoterapi og rideterapeutisk arbejde ved:

1: At højne fagligheden inden for ovenstående områder, sådan at fremtidige rideterapeuter og undervisere, der er uddannet på Rideterapeut Skolen har en grundig faglig og fremtidsorienteret baggrund.

2: at fremme den pædagogiske tilgang til rideundervising, psyko- og rideterapeutisk arbejde.

3: at fremme og udvikle det rideterapeutiske arbejde

4: at sikre et højt niveau inden for didaktik, kommunikation, læringstrategi samt planlægning i rideundervisningen, psykoterapi og det rideterapeutiske arbejde.

5: at fremme og uddanne elever, der har kompetance til at kunne træne og uddanne heste og ponyer til fremtidige terapi heste til eget brug.

6: at eleverne kan afhjælpe nødsituationer i forbindelse med undervisningen – førstehjælps kursus (dipolm) og førstehjælps kursus til hest og pony (diplom)

7: at være en levende skole, der arbejder med fra et socialt ansvar, der ser muligheder og ikke begrænsninger i mennesker og deres ønske om enten at uddanne sig eller videreuddanne sig inden for AVHTT® Rideterapeut Skolens område.