Andre Alternative Behandlingsformer

Du skal som terapeut have din egen værktøjskasse i orden, det er vigtigt at du kender de forskellige alternative virkemidler, du kan gøre brug af og kan henvise til.

Kurset henvender sig til studerende på rideterapeut skolen og holistisk dyre terapeut uddannelserne, samt vi har valgt at åbne for andre interesserede behandlere der mangler dette kursus for at kunne blive RAB godkendt.

På kurset får du kendskab til forskellige former for alternativ behandling, der giver god mening sammen med det terapeutiske arbejde du skal i gang med.

Du bliver undervist i Dr. Bachs blomster medicin med fokus på afslapning, rideangst, og læring samt i Tapping, TFT og EFT

En Rideterapeut og holistisk dyre terapeut, kan ikke alt selv, men skal kunne vejlede en klient sådan at der kan skabes rum til det terapeutisk arbejde, derfor gennemgår vi forskellige andre terapeutiske former som er vigtige i det ride og dyre terapeutiske arbejde.

Kurset er målrettet og åben for alle behandlere eller kommende behandlere, der enten allerede arbejder med eller påtænker at arbejde med dyr.

Der bliver udleveret diplom efter at alle 3 moduler er afsluttet.

Kurset oprettes ved minimum 5 deltagere